måndag 12 april 2010

~¤ Raw Divine blir Livets Träd! ¤~

Raw Divine har transformerats och växt upp till
Livets Träd!


Livets Träd är en uråldrig Helhetssymbol som återfinns i myter världen över genom tiderna. Trädet är en symbol för Livet och dess cykler, regeneration, vitalitet, visdom, hälsa & helhet. I växtlighetens rytmer uppenbarar sig livets, skapelsens och förnyelsens hemligheter, och i de mytomspunna underbara frukterna från Livets Träd ligger odödlighetens källa bevarad. Trädet förenar himmel & jord, med rötterna djupt ner i underjorden och kronan i himmelns höjder ~ en uråldrig arketypisk bild för Helhet.

På Livets Träd söker vi naturliga vägar till helhetshälsa.

Sedan urminnes tider har det världen över funnits naturmedicinska traditioner, och idag finns det ett fantastiskt naturmedicinskt arv med visdom från naturfolk & civilisationer genom tiderna. Enligt naturmedicinsk teori är hälsa detsamma som att leva i balans med naturens lagar, de inre såväl som de yttre.

Vi fortsätter vår verksamhet med naturmedicinska konsultationer & behandlingar och driver kursverksamhet & föreläsningar med essentiell information inom nutrition, livskraft & hälsa. Vårt sortiment av superfoods och superörter kommer att utökas, och vi erbjuder även förförisk levande föda catering!

På vår hemsida ~
www.livetstrad.nu ~ finns inspiration och information för dig som är nyfiken på, eller redan funnit, de fantastiska fördelarna av ett liv med naturlig hälsa i form av levande föda, superfoods, superörter, medicinalsvampar & naturmedicin!

I vår webshop ~
www.livetstrad.nu ~ finner du vårt sortiment av produkter som vi själva älskar, som när kroppen och främjar dess självläkande process, som är bra för oss kroppsligt, mentalt och själsligt, produkter för Helhetshälsa från Livets Träd! Alla våra produkter är ekologiskt odlade och ingenting är upphettat över 40 °C, för att ta till vara maximalt på kraft och näring!

Och på vår nya blogg ~
www.livets-trad.blogspot.com kan du få tillgång till dels alla gamla blogginlägg härifrån, samt nya, underbara, extraordinära närande recept, mer info om levande föda, superfoods m.m och läsa mer om vår verksamhet.

Alla ni som följt vår blogg här, följ med till den nya spirande bloggen ~ Livets Träd:
~ Livets Träd ~

1 kommentar:

  1. Underbart att få pånyttfödas när våren kommer. Och med ett mycket vackrare och mer tidlöst namn dessutom!

    SvaraRadera